64 97 85 18 post@norsk-bhk.no

BiH-standen er den mest besøkte på turismemessen i Norge

15

Januar, 2018

Takket være det norske turistselskapet Solheimen Konferansehotell og dets partnerorganisasjon fra Bosnia og Hercegovina Kula-Turist, ble Bosnia og Hercegovina sist helg promotert på et av de største turistmessene i Skandinavia. Messen ble arrangert på Telenor Arena i Oslo.

image

Målet er å tiltrekke flere turister

– Dette er også svært viktig for Bosnia og Hercegovina, fordi nordmenn er kjent som lidenskapelige elskere av reise, og skjønnheten til landet vårt og hva vi har å tilby, er fortsatt ukjent for det norske publikum. Det som spesielt burde bli lagt trykk på er våre gode priser og landets naturlige skjønnhet, og dette bør spesielt presenteres for nordmenn gjennom slike økonomiske manifestasjoner. Sammen med våre norske venner har vi forsøkt å presentere tilbudet til Bosnia og Hercegovina, og forhåpentligvis har vi lykkes i presentasjonen med dette. Vårt ønske er at så mange turister som mulig skal besøke oss fra Skandinavia, sa ambassadøren til Bosnia og Hercegovina i Norge Nedim Makarević.

Eieren av turistbyrået Kula-Turist Nedžad Boškailo, som bor og jobber i Norge, har et mange års samarbeid med Solheimen Konferansehotell, eid av Kari Brochmann Skoklefald. Nedžad Boškailo sikret store mengder brosjyrer og kataloger av reisebyråer fra hele Bosnia og Hercegovina, som ble presentert og distribuert til interesserte besøkende på reiselivsmessen på Telenor Arena i Oslo.

image

Deltagere fra hele verden

– Selvfølgelig har vi lyst til å tiltrekke turister fra hele verden, for på denne messen deltar nesten alle land som investerer i turisme. På standen vår tilbyr vi ikke bare tilbud fra Solheimenhotel Konferansehotell og Kula-Turist, men også turisttilbud fra hele Bosnia og Hercegovina, sier Nedžad Boškailo.