64 97 85 18 post@norsk-bhk.no

BiH representert på en av Norges største boligmesser avholdt i Oslo.

24

September, 2018

Selskapet som er grunnlagt av BiH-borgere i Norge, Dinas Bygg & Sanitær, har stått utstilt i en av de største bygg- og interiørmessene i Norge. På bildet er de presentert sammen med ambassadør for Bosnia og Hercegovina i Norge, Nedim Makarevic.

Ambassadør for BiH i Norge, Nedim Makarevic, forteller at Dinas Bygg & Sanitær AS har eksistert siden 2005, og baserer seg på renovering av bad og interiørarbeid. Et av de norske partnervirksomhetene til Dinas Bygg og Sanitær AS, er Bærum VVS, som omhandler salg av badeelementer og tilhørende utstyr.

Eierne av Dinas Bygg & Sanitær, som i Janja nær Bijeljina, også er eiere av BOSNOR Ltd. har hovedsakelig arbeidere fra Bosnia og Hercegovina, og deres mål er å tilby flere arbeidsplasser for borgere i Bosnia og Hercegovina.

I fjor åpnet Dinas Bygg & Sanitær en ny avdeling for husbygging. Det har i løpet av de siste to årene blitt  bygget to boligbygg med 95% av materialene eksportert fra Bosnia og Hercegovina. Samarbeidet med selskaper i Bosnia og Hercegovina har fungert veldig godt, og har stort potensial.

Selskapet planlegger å utvide avdelingene for bygging av boligprosjekter, samtidig som forbindelsene mellom markeder i BiH og Norge styrkes.