64 97 85 18 post@norsk-bhk.no

Bygg og anlegg

Bygg og anlegg

Våre medlemmer har lang fartstid innen bygg og anlegg feltet. Blandt våre medlemmer har vi eksperter innen diverse fagfelt som rør, elektro, tekniske konstruksjoner, kjøkken, bad og WC og mye mer.

Kontaktperson

Navn: Mersudin Visnjic
Telefon:
Mail: 

Bygg og anlegg

Under finner du medlemmer som leverer tjenester inne bygg og anlegg

KUTUB

KUTUB ble etablert i 2001 av Zekerijah Jasarevic. Bedriften vis gode tall og økning i ansatte siden den gang. Vi har et godt arbeidsmiljø med dyktige og flinke medarbeidere

Vi har lang erfaring innen oppussing og legger stor vekt på kvalitet i alle ledd. KUTUB  påtar seg både små og store oppdrag.

Multi Bygg Partner AS

 

En total leverandør inne bygg og anlegg som kan bistå med alt som trengs. Alt fra nybygg og rehabilitering til vedlikehold, arbeid rettet mot kommuner ifbm søknader. Diverse ingeniørtjenester som prosjektledelse, byggeledelse og skadeforebygging. Taksering, verdivurdering og tilstandsanalyser.

 

Selma Kjøkken & Interiør AS

Selma Kjøkken & Interiør er en familieeid bedrift. Sakte men sikkert har de jobbet opp sitt konsept fra de startet i 2002 og fram til i dag. Det at de fortsatt anses som en liten bedrift gir de også de beste forutsetninger for god oppfølging til alle deres kunder. Og det er akkurat det de får mange tilbakemeldinger på – den beste reklamen får man jo av fornøyde kunder

Seno Bygg

Seno bygg er et lokalt malerfirma som tilbyr profesjonelt urført arbeid av høy kvalitet. Seno bygg utfører alt av ordinært malerarbeid både innvendig og utvendig. Seno bygg har lang erfaring i malerbransjen og har opparbeidet seg solid kunnskap innen malerfaget. Seno bygg holder kvalitet og service i fokus og det er nettopp det de leverer.

VF Spesialisten AS

VF spesialisten AS har i mange år jobbet med å få på plass gode avtaler med velkjente leverandører. VF Spesialisten AS har studert markedet over tid, og funnet behov for å lage og etablere en god forretning som oppfyller alle krav til dagens standard. Deres mål om fornøyde kunder, er kun mulig fordi de tilbyr god kvalitet til en markedsmessig god pris.