64 97 85 18 post@norsk-bhk.no

Hvorfor bli Medlem?

Rabattavtaler

På vegne av våre medlemmer forhandler vi frem rabattavtaler. Disse avtalene gir våre medlemmer fortrinn og lavere priser på relevante tjenester uansett bransje

Regelmessige seminarer

Vi holder jevnlig seminar som du kan melde deg på. Dette hjelper deg binde forbindelser med andre menneser i samme bransje og felt

Profesjonel ledelse

Dersom du trenger rådgivning i enkelte situasjoner eller for å generelt lede virksomheter står vi klare. Du kan til enhver tid rådføre deg med våre profesjonelle konsulenter med lang erfaring.

Markedsinformasjon

Til enhver tid hjelper vi deg komme deg videre i markedet, ved å sette deg i kontakt med partenere som kan sette deg i jobb eller prosjekter. Vi holder deg oppdatert på markedstilstanden.

Prosjektbistand

NBK hjelper deg komme igang med prosjekter, vi har til enhver tid oversikt over pågående prosjekter fra medlemmene våre. Der vi ser din virksomhet kan bidra vil vi inkludere deg slik at vi samhandler på tvers av NBK!

Medlemmer

Som medlem i Norsk-Bosnisk Handelskammer får du tilgang til mange fordeler i vårt omfattende nettverk. Vi jobber for å styrke det norsk-bosnisk samarbeidet og vært en strategisk partner for bedrifter som jobber på tvers av landegrensene. Som representant for bosnisk næringsliv i Norge, er vi bindeleddet mellom institusjoner og beslutningstakere i begge land. Vårt mål er å skape medlemsbedrifter som til sammen skal utarbeide Norges – Bosnisk største bilaterale handelskammer. Medlemmer i Norsk- Bosnisk Handelskammer inviteres til alle våre arrangementer. På våre arrangement har du mulighet til å møte andre medlemmer, fremtidige samarbeidspartnere og sentrale representanter fra næringsliv og politikk samtidig som du holder deg oppdatert på aktuelle næringslivstrender, forretningsmuligheter, bransjenyheter og eksportinitiativ.

Som medlem får din bedrift en rekke fordeler

Privatpersoner

Hjelpe deg til å bygge nettverk på tvers av bransjer i Norge og Bosnia og Herzegovina sikre deg rabatt på en rekke kurs og seminarer

Studenter

En døråpner til viktige kontakter og møteplasser. NBHK gir deg mulighet å få kontakt med potensielle arbeidsgivere og kunnskap om ledende multinasjonale bedrifter

Rabatter

Medlemmer får rabatter på produktero g tjenester.

Bedrifts- og medlemsportal

Er du på jakt etter potensielle forretningspartnere, kontaktinformasjon eller nye jobbmuligheter? Vår bedrifts- og medlemsportal inneholder relevant informasjon om våre medlemsbedrifter samt bosniske selskap som har etablert seg i Norge. Tilgang til portalen er gratis for medlemmer. Ta gjerne kontakt med oss for å få tilsendt brukernavn og passord. Det er også mulig for ikke-medlemmer å betale for å få tilgang til portalen og slik få en oversikt over firmaer som er aktive i norsk-bosnisk handelskammer.

Presentasjon og synlighet

Vi presenterer alle våre nye medlemmer i vår database Som medlem får du en egen profil i vår bedrifts og medlemsportal, i tillegg til gratis tilgang til andre medlemmers profiler. Medlemmer mottar invitasjoner til våre faglige arrangement og nettverkstreff og får også muligheten til å selv arrangere frokosttreff i samarbeid med oss.  Gjennom annonsering i våre mediekanaler nyhetsbrev og hjemmeside øker din bedrifts synlighet for forretningspartnere samt eksisterende og potensielle kunder. Nyheter, pressemeldinger og arrangementer fra din bedrift publiserer vi gratis på vår hjemmeside under rubrikken «medlemsnyheter». Relevante stillingsutlysninger formidler vi gratis gjennom vårt nyhetsbrev. 

Relevant informasjon

Du vil også motta vårt månedlige nyhetsbrev som holder deg oppdatert på nyheter og endringer i handelskammernettverket, samt nyheter og spennende bakgrunnsinformasjon om norsk-bosnisk næringsliv  Bosniske medlemmer blir regelmessig invitert til seminarer innen tema som skatte- og arbeidsrett, personale og a-melding. Bedrifter innen bygg- og anleggsbransjen kan innhente bransjenyheter og aktuelle offentlige anbud. 

Referanser

Ved pressehenvendelser fra inn- og utland bruker vi våre medlemsbedrifter som referanser og anbefaler disse som samtalepartnere. Medlemmer av Norsk-Bosnisk Handelskammer vil også prioriteres dersom delegasjoner planlegger bedriftsbesøk e.l.

Juridisk rådgivning

Våre norske og bosniske jurister behersker begge språk og føler seg hjemme i begge lands rettssystem og regelverk. I tillegg til våre hovedområder skatt og avgift, tilbyr vi også rådgivning innenfor selskapsrett, handelsrett, arbeidsrett, trygderett og avtalerett.   Vi etablerer bosniske selskaper i Norge og norske selskaper i Bosnia og Herzegovina følger opp selskapenes dokumentasjons- og rapporteringsplikter. Vår språklige og faglige kompetanse kan også benyttes i kontraktsforhandlinger og samtaler med norske oppdragsgivere.

Messer

g

Våre tjenester

Vi hjelper til med både planlegging og gjennomføring Påmelding, oppføring i messekatalog og hjelp til å finne egnet plassering av standen Rådgivning og anbefalinger ved byggingen av standen Assistanse ved tekniske installeringer Anbefaling av steder for innkvartering Koordinering ved deltakelse på fellesstands PR for selve messeselskapene Markedsføring i aktuelle messetidsskrifter og andre medier Organisering av reiser for både enkeltpersoner og grupper til messer og andre arrangementer Organisering av pressekonferanser Organisering av kongresser og seminarer

Økt oppmerksomhet

En fellesstand betyr mer oppmerksomhet og gjør det enklere å komme i kontakt med nye kontakter. En fellesstand gjør også kostnadene for hver enkelt bedrift lavere og hjelper dermed spesielt små og mellomstore bedrifter med å presentere seg på best mulig måte. 

Fellesstand

Norsk-Bosnisk Handelskammer organiserer ulike fellesstands for bosniske bedrifter på norske messer. Dette gjør det mulig for bosniske bedrifter å gå sammen om en egen bosnisk stand og markedsføre seg samlet. Allikevel legges det vekt på å få fram hver bedrifts egenart. Messenes egne markedsføringseksperter hjelper til med den praktiske gjennomføringen. 

Kontakt oss

Dersom du lurer på noe så kan du alltid kontakte oss.

Karl Johans gate 22

+47 22 11 22 33 44

info@nbk.no

Legg igjen en beskjed